taxatie.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
donderdag 30 mei 2024

De Financïële Makelaar beloont ontwoekeren met iPad

Serviceprovider De Financiële Makelaar (DFM) geeft gratis een New iPad aan aangesloten adviseurs voor elke € 250.000 die ze weten onder te brengen in de fondsen van Today's Tomorrow. DFM biedt namens Today's de producten Mijn beleggingsgiro.nl en Mijn lijfrenterekening.nl aan voor adviseurs die hun klanten willen helpen met hersteladvies bij beleggingsverzekeringen. De actie loopt tot 1 januari 2013.

Vorige week kondigde de serviceprovider aan de aangesloten kantoren te gaan helpen met het hersteladvies. Behalve de producten van Today's Tommorow biedt DFM de mogelijkheid relaties te laten bellen voor het maken van een adviesafspraak. Via Perlas is er de mogelijkheid om klanten te laten bezoeken door een onafhankelijke professional die klanten uit naam van de tussenpersoon voorziet van een hersteladvies. Tenslotte verzorgt Brand New Day namens DFM de workshop 'Meer rendement uit hersteladvies'.

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning