taxatie.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
zaterdag 13 juli 2024

Huigen in dienst bij Donatus

Michiel Huigen (47) treedt per 1 september in dienst bij Donatus Verzekeringen als hoofd Taxaties en Expertise en wordt lid van het managementteam bij de verzekeraar van kerken en monumenten. Hiervoor werkte Huigen als manager Operations bij uitvaartverzekeraar Yarden.

Huigen vind het bijzonder om voor Donatus te mogen werken. "Het is een verzekeraar met een specifieke en rijke historie en biedt een uitgebreid verzekeringspakket. Donatus heeft een buitendienst van tien registerexperts/taxateurs met een schat aan kennis om monumentale kerkgebouwen en niet-religieuze monumenten op herbouwwaarde te taxeren. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag leidinggeven aan de verdere professionalisering van dit team."

Het managementteam van Donatus bestaat nu uit Alphons van der Voorn (directievoorzitter), Simon Kadijk (directeur), Odette Wyfker (hoofd Operations en Ontwikkeling), Lydia Verheijen RA (hoofd Financiën en Control) en Michiel Huigen (hoofd Taxaties en Expertise).

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning