taxatie.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
donderdag 30 mei 2024

Volmacht Reaal voor Hypotheeknet

Reaal heeft een hypotheekvolmacht afgegeven aan Hypotheeknet. Het kantoor is het vijftiende intermediairbedrijf dat een dergelijke volmacht krijgt. Daarmee is een minimumproductie van € 10 mln gemoeid, stelt Reaal.

HypotheekNet is landelijk vanuit 22 plaatsen actief met een netwerk van "enthousiaste en ervaren financieel specialisten". De volmacht geldt in eerste aanleg voor Noord-Holland, waar het hypotheekadviesbedrijf een samenwerkingsverband heeft met makelaarskantoor Kuijs Reinder Kakes. Die makelaar is ook aandeelhouder van Hypotheeknet, evenals de makelaars Ten Hag Groep, Dynamis en Brecheisen.

Cees Nota, Hypotheeknet-directeur voor de regio Noord-Holland, is zeer ingenomen met de volmacht: "Geldverstrekkers hebben de acceptatiegraden enorm aangescherpt. Wij zijn trots dat juist in deze tijd Reaal de moraliteit van de tussenpersoon zwaar laat meewegen en deze samenwerking aangaat op basis van een groot onderling vertrouwen. Voor onze klanten is het van belang dat de aanvraag zo snel mogelijk wordt afgehandeld."

Reaal zegt Hypotheeknet "een professioneel en adviesgericht kantoor" te vinden "en voor ons al jaren een betrouwbare partner".

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning